A luat oare foc valiza PSDului?

0 74

Va deschide oare valiza cu documente privind afacerile de familie și de clan ale liderului PSD Liviu Dragnea ochii electoratului acestui partid?

Ce impact vor avea aceste dezvăluiri asupra electoratului reprezentativ al PSD-ului, format îndeosebi din pensionari și oameni cu venituri mici? Vor fi oare șocați, dezamăgiți, umiliți, privind imagini cu demoazele tolănite lasciv pe mașinile de lux ale camarilei PSD?

Pe acești oameni simpli lupta împotriva Justiției nu i-a sensibilizat prea mult. Însă opulența, grandomania, mitocănia, hoția celor în care și-au pus speranța existenței lor ar trebui să-i cutremure. Ar trebui să constate că le-au fost mărite veniturile pentru a-i face complici la anihilarea Justitiei. Ar trebui să constate că li s-a cumpărat cu 100 de lei acordul la furtul autostrăzilor, spitalelor, școlilor; că li se fură prezentul și viitorul copiilor și nepoților lor.

Cei pe care i-au votat au grijă să „investească” doar în biserici pentru a-i face cât mai obedienți, îndoctrinându-i cu promisiunea unei vieți mai bune pe „lumea cealaltă”. Televiziunile de casă ale Puterii au grijă să le arate zilnic tragedii și înmormântări, lasând doar pentru potentați plăcerile efemere ale vieții. „Tu preocupă-te de cealaltă!”, este parcă singurul mesaj pentru votantul PSD.

Sper ca dezvăluirile ce vor urma zilele acestea să-i trezească măcar pe unii dintre ei.

Newsletter
Comentarii
Loading...

Acest website folosește cookies pentru a optimiza navigarea. Puteți opta să nu folosim cookies. AcceptăCitește mai mult